Udviklingsorienteret LIMS programmør med supportansvar

Kan du designe og udvikle solide og brugervenlige it-løsninger, kombinere udvikling med professionel kundeservice og ser du dig selv i et progressivt arbejdsfællesskab med høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen – så er du måske vores kommende kollega.

Om Autonik AB – Specialist i IT- systemer til klinisk laboratoriemedicin

Autonik AB er en svensk softwarevirksomhed, der er specialiseret i it-systemer til klinisk laboratoriemedicin (Laboratory Information Management System – LIMS).

Vores løsninger dækker alle aspekter indenfor prøvetagning, analyse, svarafgivelse, kvalitetskontrol, administration, forskning og statistik og understøtter laboratoriernes arbejde med kvalitetssikring og automation. Vi tilbyder i dag en række velafprøvede it-løsninger til vores kunder og udvikler løbende nye løsninger, da vores mål er at levere understøttelse til den nyeste laboratoriemetodik og forskning.

Hovedkontoret ligger i Nyköping (Sverige), men dine kollegaer arbejder regionalt fra hjemmearbejdspladser i både Sverige og Danmark. Det betyder at en væsentlig del af samarbejdet foregår via internettet. Vi mødes et par gange om året, når vi bl.a. diskuterer strategi og udveksler ideer. Vi er optaget af at levere en høj service til vores kunder, hvilket understøttes af en geografisk spredning af medarbejdere og et stærkt team bestående af ingeniører, programmører, læge og mikrobiolog.

Vi er aktuelt ni ansatte i virksomheden og søger nu efter flere ansatte i Danmark.

Dine opgaver

Du er centralt placeret i vort kundesupport-team og du har kontakt til andre leverandører og kolleger internt hos Autonik. Din arbejdsfunktion er i høj grad kundestyret og din arbejdsdag vil være præget af at levere ad hoc service til kunderne, finde de bedst mulige løsninger sammen med dine kolleger og løbende udvikle ny systemfunktionalitet.

Som supporter for vores kunder er du tilgængelig via e-mail, telefon eller ude hos kunden.

Udviklingsarbejdet omhandler:

  • Udvikle den næste generation af vores webbaserede LIMS.
  • Udvikle integrationer mellem LIMS, analyse- og dyrkningsinstrumenter/robotter og andre systemer.
  • Forbedre programkode, når kunder rapporterer om problemer.
  • Forbedre og videreudvikle applikationernes webgrænseflade og mobile løsninger.

Kvalifikationer

  • Du har en uddannelse indenfor datalogi.
  • Du har erfaring med webudvikling JS/HTML, SOAP/XML, REST/JSON .
  • Du har erfaring med programmering, fejlfinding og databaser, herunder evt. SQL.
  • Du taler flydende dansk og evt. svensk i tale og skrift og behersker engelsk på teknisk niveau.
  • Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med lignende IT-systemer og / eller har interesse for medicinsk informatik.

Som person er du selvstændig og disciplineret og trives i en rolle, hvor du har indflydelse og ansvar. Du er systematisk, omhyggelig og kvalitetsbevidst samt lydhør og nysgerrig når der opstår udfordringer.

Vi tilbyder

En stilling med gode udviklingsmuligheder. Der er en stor bredde i opgaverne og du får mulighed for at lære af gode kolleger, men også muligheden for at tage eget ansvar i opgaveløsningen. Vi anerkender og respekterer dine tekniske kompetencer og du vil blive udfordret til at tænke i nye baner. Du vil i vid udstrækning have mulighed for at planlægge en fleksibel arbejdsdag fra den adresse, der passer dig bedst.

START: Efter aftale under hensyntagen til enhver opsigelsesperiode.

ANSÆTTELSE: Fuldtid, indtil videre, efter seks måneders prøvetid.

BELIGGENHED: Sverige eller Danmark, frit valgt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!